Du har styrke, talent & personlighed

Med Karrierevejen hjælper Talent & Mind dig at finde ud af dine helt særlige talenter, som er med til at forme, hvordan du udlever din faglighed på din nuværende eller kommende arbejdsplads.

I individuelle forløb med tests og samtaler afdækker vi din personlighed og dine kognitive styrker og talenter, der viser hvad du er særligt god til, hvordan du kan sætte dine kompetencer i spil og se muligheder. På den baggrund bliver du skarp på din fremtidige karrierevej.

Kend dine talenter
Pludselig tager du dig selv i at sidde og kigge stillingsannoncer, selvom du egentlig ikke er jobsøgende. Du opdager, at du bliver tiltrukket af en stillingsbeskrivelse, som fagligt ligger langt fra det, du laver i dag, og i forhold til dine kompetencer, som du ser dem. Men stillingsbeskrivelsen taler til noget i dig. Og det er ofte dine talenter og styrker!

 

Vi fødes alle med talenter, og undervejs i vores liv vil vi dyrke nogle talenter mere end andre. Derfor vil du opleve, at der er noget, der giver dig energi og udvikler dig, mens andet dræner dig, fordi du bruger unødig meget energi og tid på det.

Talenterne er udtryk for potentialer – altså områder, hvor du vil kunne udvikle dig hurtigere. For at skabe succes og glæde i din hverdag, er din evne til at bruge dine mest markante talenter vigtig. Det samme gælder din evne til at styre uden om eller undgå fastholdelse i situationer, hvor der er behov for dine mindst markante talenter.

 

Individuelt forløb
Om du er blevet opsagt og har brug for outplacement og rådgivning om, hvad fremtiden skal bringe, eller om du kan genkende dig selv i beskrivelsen af talenter, er i job men ikke får sat dine kompetencer i spil – så kan Talent & Mind hjælpe dig med et rådgivningsforløb, der er tilpasset dine behov.

Først afdækker vi med en talenttest og en personprofilanalyse, hvor dine styrker og talenter ligger. Ingen er ens, og derfor definerer vi sammen et individuelt udviklingsforløb på baggrund af en indledende samtale.

 

Læs mere om de forskellige typer tests, kan du klikke her

Nymøllevej 50, 2800 Kgs. Lyngby

Telefon: +45 29 10 01 81 - E-mail: info@talentandmind.com

 

CVR.: 33419821