Du har styrke, talent & personlighed

Pludselig tager du dig selv i at sidde og kigge stillingsannoncer, selvom du egentlig ikke var jobsøgende og opdager at du bliver tiltrukket af en stillingsbeskrivelse som fagligt ligger en del fra det, du laver i dag eller der hvor du mener dine kompetencer er – men den taler til noget i dig.

Ofte vil du opleve, at det, den taler til, er dine talenter og styrker! Så hvorfor er det så vigtigt at kende sine talenter & styrker?

Vi fødes alle med talenter. Undervejs i vores liv, vil vi dyrke nogle talenter mere end andre og derfor vil du opleve at der er noget der giver dig energi og udvikler dig og at andre områder dræner dig og at du bruger unødigt meget energi og tid på dem. Talenterne er udtryk for potentialer - altså områder hvor du vil kunne udvikle dig hurtigere. For at skabe succes og glæde i din hverdag, vil din evne til at bruge dine mest markante talenter og din evne til at styre uden om, eller ikke blive fastholdt i situationer hvor der er behov for dine mindst markante talenter, være vigtig.

Hos Talent & Mind kan vi sammen afdække hvor dine styrker og talenter er. Der er ingen der er ens og derfor vil et individuelt udviklingsforløb defineres på baggrund af en indledende samtale og understøttes af Talent Test & en Personprofil Analyse. Vil du gerne vide mere om de forskellige tests, kan du gøre det her

Din udvikling starter her

Nymøllevej 50, 2800 Kgs. Lyngby

Telefon: +45 29 10 01 81 - E-mail: info@talentandmind.com

 

CVR.: 33419821