PARTNERE

Talent & Mind arbejder med en række strategiske partnere. Det betyder, at vi på alle typer opgaver også kan hente kompetencer ind fra andre specialister og sammensætte et stærkt team, der skaber værdi for vores kunder.  Her kan du se hvem vi samarbejder med.

MADS BRØBECH

Mads er specialist i læring, facilitering,  teameffektivitet og mindmapping. Han rådgiver, underviser og holder foredrag om, hvordan vidensmedarbejdere, ledere og studerende kan bruge hjernen mere effektivt og styrke viden, hukommelse og læsehastighed.

CHRISTIAN SCHRÖDER

Senior rådgiver, investor og bestyrelsesmedlem. CEO og CFO med en stærk finansiel baggrund og 25 års erfaring indenfor BMW og Mercedes-Benz. Detaljeret kendskab til de finansielle markeder og fleet management. International profil fra Tyskland og 20 år i Skandinavien, med mange års erfaring i ledelse og hvordan man skaber stærke ledelsesteams. Brænder for strategi og levering af resultater.

ULRIK MINET

Ulrik er specialist i Smarter Learning, tidsoptimering og mindmapping. Han rådgiver ledere om at skabe tid til ledelse og styrker effektiviteten i teams i forhold til processer, relationer og strategi.

Nymøllevej 50, 2800 Kgs. Lyngby

Telefon: +45 29 10 01 81 - E-mail: info@talentandmind.com

 

CVR.: 33419821