TALENT & MIND REKRUTTERING

Talent & Mind finder og tiltrækker de mennesker, der skal være med til at drive virksomheder fremad i et stærkt match. For os drejer det sig i al sin enkelhed om at finde de rigtige kandidater til stillinger.

 

Med markedets stærkeste kognitive tests og grundige feedbacksamtaler afdækker vi talenter og styrker og matcher de rigtige personer til organisationer og undgår fejlrekrutteringer. Det er i krydsfeltet mellem kompetencer, passion og talent, at de stærkeste match findes.

Virksomheder

Vi hjælper jer med at finde den bedste kandidat til jobbet.

 

Afdækning

Med udgangspunkt i markedets mest valide personligheds- og talenttest får I en dyb indsigt i jeres kommende medarbejdere og ledere.

 

Sammen afdækker vi, hvilke faglige og personlige kvalifikationer og talenter kandidaten skal have. Vi udfordrer hinanden på den ideelle profil og kigger på teamet, ledelsen og kulturen, som kandidaten skal trives i.

 

Stærkt kandidatfelt og løbende dialog

Når profilen er klar, annonceres stillingen som aftalt med jer. Samtidig starter vi headhunting- processen sideløbende med ansøgningsperioden, så vi får et stærkt kandidatfelt at vælge fra. Undervejs har vi en løbende dialog om opgaven og profilerne.

 

Sparring og coaching

Når vi er i mål, følger vi sammen op på forløbet med sparring og coaching til den nye medarbejder og lederen de første seks måneder efter ansættelsen. Denne sparring er med til at sikre, at alle kommer godt fra start og får udbytte af de profilanalyser og tests, der er foretaget under rekrutteringsforløbet.

Kandidater

Vi finder ud af, hvordan dine talenter bedst kan komme i spil til en stilling. 

 

Løbende dialog

Vi besvarer alle ansøgninger og henvendelser. Hvis du bliver udvalgt til en samtale, vil vi se frem til at møde dig på kontoret i Lyngby, og du vil derfra opleve en løbende dialog omkring forløbet.

 

Personligheds- og talenttest

Vi har fokus på dine talenter og anvender nogle af markedets mest valide personligheds- og talenttests, så vi sammen kan afdække, hvad der motiverer dig og giver dig energi i hverdagen.

 

Talentbank

Hvis stillingen bliver besat til anden side, er du meget velkommen til at forblive i Talent & Minds talentportefølje ved at oprette dit CV i vores Talentbank.

 

Det gør du nemt her!

Du kan også læse mere om karrierevejen her!

Succes i rekruttering og ansættelse 

Vi benytter os af tre stærke metoder for at sikre, at vores kunder ansætter de rette mennesker til de rette jobs.

 

Talentbaseret rekruttering
Vi bruger TT38©, som er en test, der fortæller rekrutteringskonsulenten hvilke kognitive styrker kandidaten besidder. På kort tid viser den, om kandidaten har de talenter der kræves for at kunne klare jobbet. Talentbaseret rekruttering giver jeres virksomhed 90 procent chance for at rekruttere top-performere i alle slags jobs. 

Succesprofilering
De fleste tror, at man skal ansætte på baggrund af uddannelse, erfaring og kompetencer. I virkeligheden er disse faktorer for komplekse at analysere sig frem til, så i stedet ender mange med at ansætte den person, som de godt kan lide, fremfor personen med de rette talenter. Det system, som Talent & Mind bruger, indeholder bl.a. succesprofilering af dine bedste medarbejdere, så vi ved hvad der virker for dig, samt screening af alle kandidater, så du kun interviewer dem der har talent for jobbet. 

 

Accelereret jobegenethed
En undersøgelse fra The Drucker Institute, Gallup International, viser at det tager mellem 3,5 og 7 år før en kandidat når sin top-performance i ethvert job. Afhængigt af din virksomheds evne til at fastholde medarbejdere, kan de være rejst inden du får fuldt udbytte af dine medarbejderes talenter. Med accelereret jobegenethed kan vi få medarbejdere til at nå deres højeste performance-niveau indenfor 12-18 måneder. Det gør medarbejderne mindst dobbelt så produktive mens de er i jobbet, og det får medarbejderne til at blive i gennemsnit 65 procent længere pga. højere jobtilfredshed.

Nymøllevej 50, 2800 Kgs. Lyngby

Telefon: +45 29 10 01 81 - E-mail: info@talentandmind.com

 

CVR.: 33419821